Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft

Wie droomt er niet van, een romantische sprookjesbruiloft? Speciaal voor die bruidsparen een romantische editorial vastgelegd door Fine Art fotografe en Dusty Blue leverancier Marielle Kokke. Romantische kleuren en styling op een heerlijke locatie in Amsterdam, Huize Frankendael. Deze locatie heeft een prachtige tuin, waar je ook buiten kunt trouwen en waar jouw sprookjesbruiloft realiteit wordt.

Romantische bruiloftstationery

Check vooral de prachtige stationery van Dusty Blue leverancier Pent to Paper. Compleet met goud bladverf, handgeschreven enveloppen en een prachtige pentekening van de trouwlocatie. Wij zijn hier zo erg fan van! Voeg wat lint toe, vintage postzegels, gouden lakzegels en je fine art sprookjes uitnodigingen zijn klaar om gefotografeerd te worden.

Romantische tafeldecoratie sprookjesbruiloft

Wil jij ook deze romantische tafeldecoratie voor jullie bruiloftsgasten creëren? Maak een combinatie van verschillende texturen, prachtige bloemen en kaarsen! Kies voor een simpel, maar elegant bestek en servies. Het gouden randje maakt het hier helemaal af. Resultaat, een sprookjesachtige setting om met je vrienden en familie heerlijk te dineren. En als je geluk hebt met het weer dan is er niets zo romantisch dan onder de sterrenhemel te dineren.

Sprookjesbruiloft organiseren

Geïnspireerd door deze shoot en wil je zelf ook een romantische sprookjesbruiloft organiseren? Drie van onze Dusty Blue’s bruiloftsleveranciers hebben hieraan meegewerkt. Benader Pen to Paper voor prachtige fine art bruiloftsuitnodigingen, Fine art bruidsfotograaf Marielle Kokke voor romantische en dromerige fine art bruiloftsfotografie en bestel prachtige bruidsschoenen via Dusty Blue leverancier The Beautiful Bride shop. Zo maak jij jouw romantische en sprookjesachtige bruidslook helemaal af!

Wij zeggen, pin er maar op los!

Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft Inspiratie voor een romantische sprookjesbruiloft

Photography: Marielle Kokke Fotografie | Planner: Lovely & Planned | Venue: Huize Frankendael| Stylist: Madam Deco | Florist: Ivy Bloemen in Stijl | Bridal Fashion: I do! I do! | Bridal Shoes: The Beautiful Bride Shop | Jewellery: BLOU | Stationery: Pen to Paper | Cake: Petit Patisserie Utrecht | Hair and Makeup: Très Jolie Visagie | Bridal Hair Accessories: Princess Mimi | Model: Adinda Kennedy | Model Agency: State of Talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue