Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal

Voor alle bohemian lovers, vandaag hebben wij een geweldige inspiratie shoot voor jullie bohemian droom bruiloft! Waar voorgaande jaren veel gebruik gemaakt werd van witte, groene en rode kleuren voor een bohemian bruiloft, wordt er in deze inspiratieshoot gebruik gemaakt van de kleur koraal. De trend kleur van 2019.

Bohemian trouwlocatie

Kies je trouwlocatie zorgvuldig. Dit bepaalt namelijk grotendeels de sfeer van je dag. Deze shoot vond plaats bij een prachtige oude schuur in Zwitserland, gesitueerd aan een idyllisch riviertje met prachtige vergezichten. Een perfecte setting voor een relaxte sfeer en ongedwongen dag, wat juist zo typerend is voor een bohemian bruiloft. Ben jij op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor jouw bohemian bruiloft? Zoek dan eens op oude schuren, een locatie in een weiland of in het bos of trouw in een boomgaard.

Bohemian bruiloftsdecoratie

Een bohemian bruiloft leent zich perfect voor veel DIY ( do it yourself) elementen. Denk aan prachtige vintage kleden, antieke kandelaars en veel wilde bloemen. Struin hiervoor de antieke vlooienmarkten af of kijk een bij je oma in huis. Wellicht staan daar nog mooie vintage stukken die je mag lenen.

Een prachtige backdrop voor bij je ceremonie, zoals deze triangel backdrop, maakt je bohemian setting helemaal af. Decoreer het met nog een trend van dit jaar, pampas gras voor een Uber bohemian gevoel.

Bruiloft themakleur koraal

Koraal is door Pantone uitgeroepen als de kleur van 2019. We zien deze kleur dus ook steeds vaker terugkomen in de styling van bruiloften. Laat de kleur koraal terugkomen in je stationery, je bloemen, de bruidstaart en je kaarsen. Maak het wat stoerder door het net zoals in deze shoot te combineren met een donker grijze kleur! Wil je een toch wat chiquere sfeer? Combineer het dan met goud.

Laat je inspireren door onderstaande shoot voor jouw bohemian bruiloft en vergeet niet je meest favoriete beelden te pinnen! 

Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraalInspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal Inspiratie voor jouw bohemian bruiloft met een vleugje koraal

Credits:

trouwjurk: @brautschatz_hochzeitsmode
Accessoiries: @nea.milano
Bloemen & Deco: @kleinevents
Fotografie & stationery: @nicolebucherfotodesign
Locatie: @gasthausschupfen
Modellen & taart: @babobaker_konstanz@babobaker_shootings
Piano: @peacepiano
Ring: @elizzafinejewellery
Styling: @jacqueline.hrust
Ambtenaar: @natalie_freierede
Video: @mirrorartswedding
Wedding Planning: @wildheartweddingplanning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue