Drie redenen om een intieme bruiloft te organiseren

Veel stellen willen groots uitpakken tijdens hun bruiloft en nodigen iedereen die ze kennen uit om mee te genieten op deze mooie dag. 150 daggasten en zo’n 200 man waarmee je een feestje kunt bouwen ’s avonds. Je trouwt immers maar één keer in je leven toch?

Desalniettemin heeft het iets moois en unieks om je bruiloft alleen te delen met de mensen die het dichtst bij je staan. Wij geven je drie belangrijke redenen waarom je een intieme bruiloft zeker moet overwegen.

Foto Alexandra Vonk

Een intieme bruiloft met alleen daggasten

Geen uitzonderingen, geen onderscheid en geen moeilijkheden. Maak het jezelf gemakkelijk en nodig alleen de personen voor jullie bruiloft uit die veel voor jullie betekenen en waar jullie de hele dag mee willen doorbrengen. Zo hoef je geen uitzonderingen te maken, is er geen onderscheid tussen familieleden die wel daggast zijn en die alleen als avondgast mogen komen en voorkom je daarmee meteen moeilijkheden en awkward situaties. Het organiseren van een intieme bruiloft geeft je die mogelijkheid.

Een intieme bruiloft is persoonlijk

Bij een bruiloft met zo’n 25 tot 55 gasten zijn er veel meer mogelijkheden om de dag helemaal persoonlijk in te richten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een heel intieme bruiloftslocatie te gebruiken, zoals die mooie achtertuin van je tante of kun je alle aandacht steken in unieke details die jullie dag net dat extraatje geven. Denk hierbij aan gepersonaliseerde bedankjes of zelfgemaakte aankleding.

Intimiteit

Wat is er mooier dan je trouwdag doorbrengen met de mensen die dichtbij je staan en die je liefhebt. Doordat je omringd bent met de personen die dichtbij je staan, heb je alle tijd en aandacht die je ze kunt geven. Jullie voelen je totaal op je gemak en kunnen helemaal jezelf zijn. Niks is fijner dan een relaxte bruiloft. Alle emoties die je op deze dag kunt delen met de meest betekenisvolle mensen uit jullie leven geeft die extra dimensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue