Wegdromen bij de Italiaanse Rivera

Een paar weken geleden mocht ik genieten van een heerlijke vakantie in Italië, samen met mijn gezin en familie. Mijn man en ik zijn 5 jaar getrouwd en zijn afgelopen februari ouders geworden van ons zoontje Joah. En zoals veel mensen, kunnen ook wij ontzettend genieten van reizen. Het is heerlijk om je samen te verbazen over de wonderlijk mooie plekken die er zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en te ontspannen van ons ‘drukke’ leven. Deze vakantie besloten we met een deel van mijn familie op vakantie te gaan en dat is erg goed bevallen! Met een baby van 6 maanden is het leven soms best hectisch. Maar met familie op vakantie betekend geweldig lieve mensen om ons heen die niets liever deden dan af en toe met Joah knuffelen, voor hem zorgen of even op hem passen. Dit gaf ons de gelegenheid om soms even lekker uit te slapen, ‘s avonds gezellig een drankje in de stad te kunnen doen of gewoon even lekker onbezorgd bij het zwembad te liggen. En hoe gek we ook op Joah zijn, dat was best even prettig. Daarnaast vond Joah het ook nog eens heerlijk, al die aandacht. 😉 Wat ons betreft een echte aanrader, om even bij te tanken van de hectiek van het kersverse ouderschap.

Al twee jaar lang roep ik dat ik meer met analoog wil doen, maar deze zomer besloot ik eindelijk mijn hart achterna te gaan en het een serieuze kans te geven. Ik liet mijn digitale camera thuis & besloot alle foto’s analoog te schieten. En dat was stiekem best een beetje spannend. Maar wat ben ik blij met deze keuze, want wat zijn er fijne beelden uit gekomen! Ik was er stiekem al bang voor… Analoog gaat mijn hart niet meer los laten! Met dit fijne na-zomer een reisblog om even weg te zwijmelen naar al die mooie plekken die ik tegen kwam in de provincie Liguria.

Geniet van de schoonheid van Italië!

Foto’s: Elsa Schaddelee Storyteller

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue