Kintsugi Repair voor je bruiloftsdecoratie

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Wie heeft het niet, dat ene mooie servies wat eigenlijk alleen met de feestdagen te voorschijn komt. En net wanneer je het wilt gebruiken laat je een bord uit je handen vallen! Niet getreurd, gooi het bord zeker niet weg. In Japan weten ze namelijk wel raad met gebroken servies. Daar is de kunt van Kintsugi erg bekend. Het repareren van gebroken servies met goudlijm, waardoor je oude servies nieuw leven krijgt. Het wordt door de imperfecties mooier dan dat het al was.

Kintsugi Repair

Bruiloftsdecoratie Kintsugi

DIY ( Do It Yourself) bruiloften zijn nog steeds populair. Wil jij ook een DIY bruiloft en wil je wat aparts en unieks voor jouw bruiloftsdecoratie? Denk dan eens om deze Kintsugi techniek toe te passen voor het servies van je bruiloftsdiner. Hoe origineel is dat?
Zorg wel dat je er op tijd mee begint. Zeker als je een veel bruiloftsgasten hebt die blijven dineren. Je bent namelijk wel even bezig met het servies te repareren.

Handleiding Kintsugi repair

De Kintsugi Repair Kit bestaat uit 2 componentenlijm en goudstof. Deze meng je en breng je aan op de breuklijn. Goed aandrukken, en na 48 uur drogen kun je borden, vazen en kopjes weer gebruiken. De new Kintsugi Repair Kit kun je gewoon online kopen.

Kintsugi Repair

Foto’s: Alexandra Vonk | Styliste: Lucia Sandaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue