Koninklijk trouwen in Frankrijk

Eind deze week zijn Prins Harry en Meghan Markle alweer 1 jaar getrouwd. Een sprookjeshuwelijk met koninklijke allure. Dat was dan ook de inspiratie van deze editorial, genaamd “The Queen’s daughter”. Een editorial die op een koninklijk chateau net boven Parijs plaatsvond. Droom jij ook van koninklijk trouwen in Frankrijk? Laat je dan inspireren door een prachtige locatie, romantische bloemen en prachtige jurken.

Trouwlocatie in Frankrijk

Wanneer je wilt trouwen in Frankrijk zijn er zoveel verschillende trouwlocaties met allerlei mogelijke sferen. Kies je voor een authentiek landgoed of wil je toch meer koninklijke allure op je bruiloft? Als dat laatste het geval is, kies dan voor een prachtig chateau met veel geschiedenis. Dit Chateau, Chateau de Champlatreux, is net boven Parijs gelegen en stamt uit het jaar 1515. Het chateau ligt verscholen tussen de bomen en heeft prachtige authentieke details. Een perfecte locatie waneer je koninklijk wilt trouwen in Frankrijk.

Koninklijke bruiloft details

Wanneer je een koninklijke bruiloft wilt, verwerk dit dan ook in de details van je bruiloft. Denk aan gekaligrafeerde trouwkaarten, enveloppen voorzien van vintage postzegels, een prachtige headpiece, trouwjurken met prachtige kanten stoffen, een sluier voor een dramatisch effect en vergeet natuurlijk niet mooie bloemendecoraties.

Wettelijk trouwen in Frankrijk

Voor ons Nederlanders is het niet mogelijk om officieel te trouwen in Frankrijk. Daarom kiezen de meeste stellen voor een ceremonieel huwelijk in Frankrijk, al dan niet met hun eigen Nederlandse trouwambtenaar. In Nederland vindt er, vaak vooraf, een wettelijk huwelijk plaats.

En, zie jij een koninklijke bruiloft zitten? Laat het ons weten! Vergeet niet om je meest favoriete beelden te pinnen!

Koninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in FrankrijkKoninklijk trouwen in Frankrijk

Vendors:
Planning, Design & Styling – Idyll Stories  | Photographer – Alexandra Vonk |  Floral Design – Wild Blossom Flowers| Hair & Make Up – Onorina Jomir Beauty | Boudoir Robe – Mes Petites Dentelles | Dress 1, Veil, Headpiece, and Earrings – Sibo Designs | Dress 2 – Boutique En Blanc LA | Stationery – Epoch Design | Furniture & Tableware Rentals – Vaisselle Vintage | Linens – Madame de la Maison | Hat – Krasnova Modiste | Wedding Rings – Ashley Zhang Jewelry | Location – Chateau de Champlatreux | Model – Manon | Scans – Richard Photo Lab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue