Love shoot Étretat

Hannes en Steffi zijn al bijna tien jaar samen en om de liefde te bezegelen zijn ze verloofd! Hannes is een hopeloze romanticus en zeer traditiegetrouw. Daar hoort natuurlijk een engagement shoot met Elisabeth van Lent Photography bij.

Ever thine, ever mine, ever ours

Hannes is ooit mee met Steffi meegegaan naar Sex at the City, waar deze quote iedere keer terugkwam. Hannes heeft het boek ‘Love letters’ voor Steffi gekocht, waar deze quote ook in terug te vinden is. Sindsdien is dit een beetje ‘hun’ quote geworden. Zij gebruiken hem op alle briefjes en boekjes die ze voor elkaar schrijven.

Nog zo’n gek ding dat ze samen hebben is The elephant medley van Moulin Rouge. Hannes en Steffi zetten dit altijd op in de auto en ieder zingt zijn eigen deel. Steffi neemt de vrouwelijke stem voor haar rekening en Hannes de mannelijke. Dit gebeurdt iedere keer spontaan weer en al sinds het begin dat ze samenzijn. Hoe romantisch?!             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue