Intieme liefde in Frankrijk

Mag ik een diepe buiging voor deze prachtige loveshoot in Frankrijk? Toen ik deze beelden van Dusty Blue leverancier Alexandra Vonk onder ogen kreeg, wilde ik deze het liefste gelijk met jullie delen. Want – oh! Wat is dit een prachtige shoot en wat hebben de leveranciers die hier aan hebben mee gewerkt hun uiterste best gedaan. Het koppel, Wouter en Kelly, zijn sinds 3 jaar een stel. Beide zijn musici, wat ervoor zorgt dat ze’s avonds veel van huis zijn. Maar dat weerhoudt hun er niet van om te genieten van het leven en de liefde te vieren. Ze besloten er een paar dagen tussenuit te gaan en even ontspannen op het heerlijke ‘Château de Bouthonvilliers’ in Frankrijk. Een ideale locatie (en afstand) om een paar dagen er tussenuit te gaan én een prachtige locatie voor een loveshoot om hun liefde te vieren. 

 

Hoe en waar hebben jullie elkaar ontmoet?

Onze liefde is eigenlijk ontstaan vanuit één groot cliché. Kelly was de mooie meid van de school waar wij samen studeerde, het conservatorium. Net zoals alle mooie meiden was zij niet op haar mondje gevallen en Wouter al helemaal niet! Toen wij elkaar dus ontmoette botste dit, vuur tegen vuur. Pas na twee jaar leerden we elkaar écht kennen en waren we eigenlijk gelijk onafscheidelijk. 

Wat is jullie favoriete liedje en waarom?

We hebben eigenlijk niet echt één favoriet nummer, maar wat wij vaak heel leuk vinden is om samen muziek te maken. Wouter speelt dan piano en Kelly zingt. Het eerste nummer wat wij samen speelde was Halo van Beyoncé.

 

 

Geniet van deel 1 van deze prachtige loveshoot in Frankrijk!

 

Locatie: Château de BouthonvilliersFotograaf: Alexandra Vonk | Styling: The wedding designersStyling materials: Perplexz | Drukwerk: Leintjes Exclusief | Bloemen: Gift by Nature | Jurk: Rime ArodakyBadpak: Bhldn | make-up en haar: Bruid en Beauty Nederland | Accessoires: Bruidenbeautyshop.nl | Modellen engagement shoot: Kelly Beukers en Wouter Bossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue