Marrakech: een ongewone, prachtige trouwbestemming

Zoals jullie misschien weten schrijf ik al een tijd artikelen voor Dusty Blue. En met ik bedoel ik, Claimy: hoofdredacteur van Dusty Blue en eigenaresse van onder andere The Wedding Department. Ruim een maand geleden was ik in Marrakech en wauw, wat is dit een prachtige bestemming voor een bruiloft. Misschien is Marokko niet het eerste land waar je aan denkt bij een destination wedding, maar het is zeker de moeite waard om te overwegen.


Foto: Raisa Zwart

Ik denk dat de bruiloft van Atva en Samir, gefotografeerd door Raisa Zwart, ervoor zorgde dat ik af wilde reizen naar Marrakech. Want wat moest dat een droom zijn! Raisa was zelf ook enorm lovend over de stad en deze beelden zeggen genoeg naar mijn idee.


Foto: Raisa Zwart 

Inmiddels is de stad mijn tweede thuis. Ik ben er vaak geweest, ken er veel mensen, kom geregeld bij families thuis en heb enorme heimwee als ik weer in Nederland ben. De eerste trip in 2018 is geweest en er staan er inmiddels nog 4 (!) gepland. De chaos, bijzondere cultuur, prachtig gekleurde stad, het weer… Marrakech is de perfecte bestemming voor een bruiloft in het buitenland.

Om de mogelijkheden van deze stad aan jullie te laten zien, heb ik vorige maand twee styled shoots in Marrakech georganiseerd. Ik kan vast een foto met jullie delen en wat ben ik stiekem trots op het resultaat. Dat Marrakech prachtig is om te trouwen vermoedde ik al door de foto’s van Raisa, maar door de shoots ben ik er honderd procent van overtuigd. Zou jij een bruiloft in Marrakech of Marokko overwegen? Ik ben benieuwd naar waarom wel of niet!


Foto: Studio Phylicia 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue