Meet engaged busy bee Rosalie

16 december 2016 nam een shopdagje in Amsterdam een onverwachte wending: mijn mister Handsome ging op zijn knieën en ik zei uiteraard JA! Dat moment betekende de start van alle voorbereidingen voor onze grote dag (stiekem stonden mijn Pinterest borden natuurlijk allang vol inspiratieplaatjes). Toen Elsa vroeg of ik voor Dusty Blue af en toe een column over deze voorbereidingen wilde schrijven, twijfelde ik geen moment: dit brengt al mijn liefdes samen. Natuurlijk houd ik allereerst natuurlijk heel veel van mijn romantische gentleman, maar ik kan ook enorm genieten van zwijmelplaatjes om vervolgens onder het genot van een goede kop cappuccino of grote kop verse muntthee content te creëren (hé, just like now).

Je kunt een blog natuurlijk relaxed in je joggingpak op de bank schrijven, maar als je Rosalie heet, doe je dit het liefste toch net even iets anders: met een mooi jurkje en pumps aan. Aha, daar hebben we weer een kenmerk van de persoon achter deze blog te pakken, dus zal ik me maar meteen helemaal voorstellen?

Foto Rianne Fotografie

Momenteel doe ik een vreugdedansje, want ik heb mijn bacheloropleiding Nederlandse Taal, Cultuur en Communicatie aan de Universiteit van Utrecht behaald. Mijn studie was overigens niet het enige waar ik mij mee bezighield… Ik kan namelijk echt niet stilzitten en ben vrijwel altijd in de weer. Is het niet voor mijn eigen tekstschrijfbureau Pure tekst, dan is het wel voor Van Lanschot Kempen waar ik werkzaam ben als Employer Branding specialist. Vanaf september komt daar zelfs nog een nieuwe uitdaging als Online Marketeer bij. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kun je mij ook al joggend, bakkend of kokkerellend vinden. Bovendien ben ik een echt familiemens en vind ik het heerlijk om thuis te zijn; met 4 zussen en 2 broertjes is er altijd wel wat te beleven (en ja, zo af en toe is het ook weleens een kippenhok). Last but not at least kunnen shoppen – als vrouw mag je een klein beetje een gat in je hand hebben toch? –  en genieten met geweldige vrienden mag natuurlijk ook niet in het rijtje ontbreken. Sinds kort heb ik er trouwens een nieuwe hobby bij: klussen en ons eigen paleisje bewoonbaar maken en inrichten. Dit laatste laat helaas nog even op zich wachten, maar ooooh wat heb ik daar zin in!

Nu jullie een aardig beeld van mij hebben, geef ik jullie de komende tijd een kijkje in het leven van een ‘classy & engaged busy bee’. Zo deel ik mijn struggles en euforiemomenten rondom het vinden van de perfecte trouwjurk, het bruidsboeket, de trouwlocatie, weddingstationery en ga zo maar door. Je hoort het al: er komt nog heel wat kijken bij de mooiste dag uit je leven! Juist, en hoewel er natuurlijk tientallen lijstjes op het internet te vinden zijn, is het heerlijk om alle inspiratie op 1 plek te hebben en daarom ben ik zelf zo blij met Dusty Blue! Hoe fijn het ideale plaatje ook is, uiteindelijk draait het er gelukkig wel om dat ik vanaf 8 december samen met de man van mijn dromen een toekomst mag delen!

Foto Elsa Schaddelee Photography | Stationery LaLettre.nl

Right, inmiddels zijn jullie vast benieuwd naar het antwoord op de vraag wanneer ik zelf ga trouwen. Op het moment van schrijven is het precies 188 dagen tot onze grote dag aanbreekt, want wij stappen 8 december in het huwelijksbootje. Ik hoor je denken: ga je serieus in de winter trouwen, weet je dat wel zeker? Eerlijk gezegd had ik altijd het plaatje van de perfecte zomerbruiloft in mijn hoofd, waarbij de ceremonie in de open lucht plaatsvond, iedereen in fleurige zomerjurkjes liep en alles in bloei stond.

Inmiddels ben ik echter zó blij met de keuze voor een winterbruiloft! Want serieus: ik mag nu helemaal losgaan met mijn hot chocolate bar, marshmallows, fakkels, vuurkorven, hoge kandelaars met kaarsen….ik zie het plaatje al helemaal voor me!

Eerlijk is eerlijk: voordat het perfecte plaatje gecreëerd is, ben je wel heel wat uurtjes verder. Helemaal als je alles tot in detail mooi op elkaar afgestemd wil hebben – tsja, de perfectionist in mij. Aan de andere kant kun je door het toevoegen van details juist die persoonlijke sfeer op je bruiloft creëren. Dit begint al bij het versturen van de save the date in…juist: Dusty Blue! Onlangs viel onze prachtige save the date bij onze daggasten op de deurmat en ik begin spontaan te stralen als ik aan de rest van onze prachtige wedding stationery denk. In de volgende column zal ik hier ook zeker meer over vertellen, want wie wordt er niet enthousiast van La Lettre, een eigen monogram en lakzegels? <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue