Moodboard: de kleur Dusty Blue als bruiloftsthema

Dat wij fan zijn van de kleur Dusty Blue zal je niks verbazen, gezien de naam van onze blog. Het is romantisch, maar ook stoer. Afgelopen jaar zagen wij deze kleur steeds vaker terugkomen als bruiloftsthema en ook in 2020 wint deze kleur aan populariteit.

Combineer de Kleur Dusty Blue

De kleur Dusty Blue als bruiloftsthema doet het erg goed wanneer je deze kleur combineert met grijzige en gouden tinten. Zo krijgt je bruiloft een luxe en elegante uitstraling. Denk je dat deze kleur alleen bij winter bruiloften past dan heb je het mis. Deze kleuren combinatie kun je het gehele jaar gebruiken voor als jouw bruiloftsthema.

Grijs/blauwe trouwjurk

ben jij een moderne bruid die anders dan anders durft te zijn? Waarom zou je dan in het wit trouwen? Een lichtblauwe of grijzige jurk is ook hartstikke prachtig. Zeker bij dit kleuren thema. Vindt je het toch net iets te spannend? Kies dan voor twee jurken. Een meer traditionele witte voor tijdens de ceremonie en een grijs/blauwe trouwjurk voor tijdens het diner en bruiloftsfeest.

Dusty Blue kleurige bruiloftstationery

Bruiloftstationery wordt steeds uitgebreider en populairder. Het is niet langer meer een ondergeschoven kindje maar er wordt steeds meer aandacht hieraan besteed. Bruidsparen beseffen heel goed dat je hier direct de sfeer van jullie trouwdag mee bepaalt en een eerste indruk meegeeft aan jullie gasten. Je kunt verschillende onderdelen van je stationery set de kleur dusty blue geven. Wanneer je verschillende kleuren dusty blue en grijs met elkaar combineert en gouden lakzegels gebruikt, krijgt je stationery set een bijzonder elegante en romantische look. Zeker in combinatie met kalligrafie. Onze Dusty Blue trouwkaarten specialisten ontwerpen de meest prachtigste trouwkaartensets voor jullie.

Bruiloftsdecoratie Dusty Blue

Je diner setting kun je makkelijk omtoveren tot een Dusty Blue droom door gebruik te maken van tafelkleden in deze kleur. Combineer het met grijzige kaarsen e een serves met goud bestek en je plaatje is compleet.

Laat je inspireren door onderstaand moodboard hoe jij de kleur Dusty Blue als bruiloftsthema in jouw bruiloft kunt verwerken!

Moodboard de kleur Dusty Blue als bruiloftsthema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue