Moodboard: Moderne witte bruiloft

Wij zijn fan van moodboards! Ze zijn super leuk om te maken en handig om al je ideeën omtrent jouw bruiloft thema bij elkaar te zien. Vandaar dat wij jullie maandelijks gaan inspireren aan de hand van een bruiloft moodboard. Vandaag is het thema “moderne witte bruiloft’. Wij laten zien dat wit niet perse traditioneel en saai hoeft te zijn. Het past perfect bij een moderne elegante bruiloft.

Moderne witte bruiloft creëren

Wil jij ook voor jouw bruiloft het thema ‘moderne witte bruiloft? Super leuk! Wij geven jou een aantal tips hoe jij deze sfeer kunt creëren op jouw bruiloft.
Houd het motto “Keep it simple!” in gedachten. Denk aan niet te veel poespas en tierelantijnen om je witte bruiloft modern en strak te houden. Natuurlijk kun je wel sfeer creëren met prachtige witte bloemen. Je kunt nooit teveel bloemen hebben, zelfs niet op een moderne witte bruiloft.

In Nederland zien wij het nog niet heel vaak, maar in Amerika is het helemaal hot. De bruidegom ook in het wit! Maar let op, het moet hem wel staan. Wanneer jouw man dat een beetje too much vindt denk dan eens aan alleen een mooi wit jasje op een zwarte pantalon. Tres chique!

Moderne witte trouwjurk

Het moodboard van vandaag laat een moderne witte trouwjurk zien. Een prachtige witte stof zonder kraaltjes, glitter of andere tierelantijnen. Je trouwjurk bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van je bruiloft. Zorg dus altijd dat deze matcht met je bruiloftsthema. Wanneer je zou kiezen voor een grote prinsessenjurk dan valt het concept voor een witte moderne bruiloft direct in het niet. Kies voor mooie open leren sandalen die perfect passen bij een moderne witte bruiloft.

Moderne witte bruidstaart

Wanneer je het thema modern en wit voor je bruiloft wilt, kies dan voor een witte bruidstaart die heel strak is afgewerkt, zoals je in ons moodboard kunt zien.  Wij weten bijvoorbeeld dat onze Dusty Blue leverancier Sugarlips Cakes een ster is in het strak afwerken van bruidstaarten.

Combineer wit met 2 andere kleuren

Wanneer je wit als hoofdkleur aanhoudt kun je nog voor andere kleuren kiezen voor de accenten. Wij raden altijd aan om te werken met maximaal 3 verschillende kleuren. In het moodboard van vandaag is er voor gekozen om naast wit met mosgroen en beige te werken voor de details. Doordat niet alles helemaal spierwit is, maar om bijvoorbeeld te kiezen voor witte elegante stoelen afgewerkt met hout, creëer je toch een warme en elegante uitstraling voor je moderne witte bruiloft!

Wij zijn benieuwd wat jij van ons moodboard moderne witte bruiloft vindt.

Moodboard moderne witte bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue