Originele manieren om je getuigen te vragen

Eindelijk is het zover! Je bent verloofd met de man van je dromen. De datum komt steeds dichterbij en je hebt alles onder controle. De locatie is geregeld, de bruidstaart is geproefd en je droomjurk is uitgekozen. Maar de getuigen, die zijn nog niet gevraagd. Getuige zijn is een bijzondere taak en wordt vaak gezien als een grote eer. Het vragen van een getuige mag dus ook een mooi moment zijn. In deze blog den we 5 originele manieren voor het vragen van je getuige!

Schrijf een mooie brief

Oprecht en uit het hart. Schrijf in de brief waarom diegene zo veel voor je betekent. Haal mooie herinneringen op en eindig met de vraag of diegene jouw getuige wilt zijn.
Originele manieren om getuigen te vragen
Foto Alexandra Vonk

Met een persoonlijk cadeau

Je kunt tegenwoordig hele leuke originele cadeaus kopen. Zoals een wijnfles met een persoonlijke boodschap op het etiket of een heerlijk luxe reep chocolade met op de verpakking een persoonlijke tekst. Wanneer je een vrouw als getuige vraagt kun je haar een mooi sieraad geven met daarbij een kaartje met de vraag.

It’s dinner time!

Nodig al je getuigen uit bij jouw thuis en kook een heerlijke maaltijd voor ze. Haal een paar flessen goede wijn in huis en geniet van een gezellige avond. Bij het dessert houd je een prachtige speech waarin je vertelt waarom ze zo belangrijk voor je zijn en vraag ze als getuige. Ben je nou niet zo goed in de keuken? Verwen ze dan met een etentje bij jullie favoriete restaurant. Wanneer je tapas gaat eten kun je bij een van de dinergangen een klein bordje laten brengen met daarop een kaartje waarin je diegene vraagt als getuige.
Originele manieren om getuigen te vragen
Foto Alexandra Vonk

Vraag je getuige met een persoonlijke video

Maak een leuke video met een persoonlijke boodschap. Vertel hoe je ze hebt leren kennen, haal mooie herinneringen op en laat wat foto’s van vroeger zien. Tot slot vraag je of ze je getuige willen zijn.

Maar wat het allerbelangrijkste is: be yourself. Doe het op jouw eigen manier en op een manier die bij de sfeer van de bruiloft past. Good luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue