Dusty Blue

Welkom bij Dusty Blue! Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften. 

Zijn we stiekem niet allemaal een beetje verliefd op mooie beelden? Wegdromen bij liefdevolle foto’s, een traantje wegpinken bij de video van een mooie bruiloft (ook al ken je die mensen helemaal niet, I won’t tell anyone ;)), inspiratie op doen voor onze bruiloft, engagement shoot of boudoir shoot. Spontaan besluiten dat je naar die mooie plek op aarde wilt, omdat je prachtige foto’s ziet van een locatie waar je nog niet geweest bent. Beelden doen iets met ons. Ze nemen ons mee naar een plekje waar de liefde spreekt. Op Dusty Blue willen we de beelden die je ziet verbinden aan een verhaal. Het verhaal van de liefde. Omringd door tekst en muziek. Droom je met ons mee?

Als fine art bruidsfotograaf merkte Elsa dat haar bruidsparen in de zoektocht naar leveranciers voor hun bruiloft de draad soms een beetje kwijt waren. Er zijn zo ontzettend veel leveranciers! Maar wie zijn nou die leveranciers die de fine art stijl zo goed onder de knie hebben? Bij wie weet je zeker dat de tafel is gedekt zoals jij voor ogen hebt of dat je bloemen precies zijn zoals je er van droomde? Of waar komt die prachtige taart vandaan, die ook nog eens heerlijk smaakte? Er zijn zoveel leuke leveranciers dat we besloten deze voor je te verzamelen. Vanaf 3 juli gaat deze pagina online en wordt de zoektocht naar jouw ideale leverancier opeens een stuk leuker én makkelijker!

Geniet van al het moois!

x Dusty Blue

 

 

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue