overname Dusty Blue door Sabine Nobbe

Bijna twee jaar geleden werd ik ( Alexandra Vonk ) de eigenaar van deze prachtige fine art wedding blog Dusty Blue. Wat heb ik de afgelopen twee jaar genoten van al dat moois wat ik onder ogen kreeg en wat ik mocht delen met alle bruidsparen die op zoek waren naar inspiratie voor hun Fine Art bruiloft.

2019 was voor mij een bewogen jaar en dat heeft mij doen beseffen dat ik in 2020 terug naar de basis moest. Voor mij was Dusty Blue niet meer te combineren met mijn eigen fotografiebedrijf en mijn gezin met twee jonge kinderen.

Hierdoor heb ik besloten dat het tijd was om een opvolger te zoeken, iemand die net zoveel liefde en passie voor Fine Art bruiloften heeft als ik zelf. Iemand die een aanwinst is voor de bruidsparen, onze Dusty Blue leveranciers en voor de Nederlandse en Belgische Fine art bruidsindustrie.

Hartstikke leuk dat ik kan vertellen dat Sabine Nobbe per 3 februari Dusty Blue zal gaan overnemen.

Met haar achtergrond als fine-art bruidsfotograaf heb ik alle vertrouwen in haar visie en plannen en kan daarom niet wachten om te zien hoe Dusty Blue zich verder zal ontwikkelen.

Visie voor Dusty Blue

Natuurlijk vroeg ik Sabine naar haar visie voor Dusty Blue:

“Uiteraard heb ik nieuwe ideeën, maar de missie van Dusty Blue blijft onveranderd om te inspireren en in Nederland en België meer bekendheid te geven aan de prachtige fine art stijl.
Op dit moment werk ik hard aan de vormgeving van mijn visie en ideeën voor Dusty Blue, maar ik wil je dit alvast meegeven uit mijn plannen voor de komende tijd:
Dusty Blue gaat met nieuwe concepten nóg meer bruidsparen bereiken, inspireren. Door promoties via de website en social media gaan we Dusty Blue’ favoriete leveranciers meer bekendheid geven en hen een platform bieden dat meehelpt aan de groei van hun bedrijf. Zo willen we bruidsparen nog beter in contact brengen met de fantastische leveranciers die hun droombruiloft waar maken. 
En last but definitely not least zal Dusty Blue naast dé fine art inspiratie- en leverancierswebsite voor bruidsparen in Nederland en België ook een community worden voor alle leveranciers, waarin onze bedrijven mogen ontwikkelen en groeien. Ik ben ervan overtuigd dat we elkaar en ieders specialisme nodig hebben om het allermooiste te creëren voor onze bruidsparen, en dat als de één groeit, de ander meegroeit.

Ik kijk er enorm naar uit om met je samen te werken en waardeer je vertrouwen in mij als nieuwe hoofdredacteur van de mooiste fine art trouwblog van Nederland!”

 

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie vertrouwen en samenwerkingen van de afgelopen twee jaar en ik wens jullie een inspirerend 2020 toe!

Liefs,

Alexandra

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue