Dromerige lente inspiratie met pastel kleuren

Wie houdt er niet van de lente? De eerste frisgroene knopjes aan de bomen, de eerste zomerse dag, de geur van de eerste bloemen die in bloei staan, liefdes die opbloeien. Het is dan ook niet voor niets dat zoveel bruidsparen ervoor kiezen om in de lente hun bruiloft te vieren.

Speciaal voor die bruidsparen een editorial, geheel geïnspireerd op dit seizoen, vastgelegd door Fine Art fotografe en Dusty Blue leverancier Michelle Wever. Zachte pasteltinten op een van de meest romantische locaties van Nederland, Chateau Neercanne. Deze prachtige locatie is gelegen in Limburg, vlakbij de Belgische grens. Een prachtig Frans chateau waardoor je je direct in het buitenland waant.

Pastel bruiloftstationery

Check vooral de prachtige pastelkleurige stationery van Dusty Blue leverancier Pent to Paper, met echte goudkleurige lakzegels en handgeschreven enveloppen. Wat je steeds vaker ziet zijn de pentekeningen van de locatie die de bruidsparen terug laten komen op hun uitnodigingen. Wij zijn hier fan van! Voeg wat lint toe, vintage postzegels, mooie bloemen en je fine art bruiloft uitnodigingen zijn prachtig gestyled om gefotografeerd te worden.

Romantische tafeldecoratie lentebruiloft

Hoe creëer je nu deze romantische tafeldecoratie? Gebruik veel verschillende texturen, zoals hier gedaan is door de loper over het tafelkleed heen te draperen. Kies zorgvuldig je bestek en servies uit, zet veel bloemen in pasteltinten op tafel en kaarsen, kaarsen, kaarsen voor het pure romantische gevoel! Een prachtige setting om met je vrienden en familie heerlijk te dineren.

Pastelkleurige lentebruiloft organiseren

Geïnspireerd door deze shoot en wil je zelf een pastelkleurige lentebruiloft organiseren? Twee van onze Dusty Blue’s bruiloftsleveranciers hebben hieraan meegewerkt; benader Pen to Paper voor prachtige fine art bruiloftsuitnodigingen en Fine art bruidsfotograaf Michelle Wever voor romantische en dromerige fine art bruiloftsfotografie.
Concept & Organization: Michelle Wever Photography | Photography: Michelle Wever Photography | Styling & Floral design: The Bridal Blush | Gown: NOYA by Riki Dalal via La Bella Blanca | Suit: GENTS | Stationery & Ribbon: Pen to Paper | Hair & Make-up: Nazima Garib | Jewelry: DRKS | Modellen: Mark en Lieke | Venue: Château Neercanne 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue