Pieter & Nellise, een huwelijksaanzoek om nooit te vergeten

Je huwelijksaanzoek….de meeste vrouwen hopen toch dat dit een onvergetelijke ervaring wordt. Het is en blijft immers een bijzonder moment. Zo ook voor Nellise, die de meest romantische aanzoek kreeg en wat vastgelegd werd door fotografe Jasmijn Brusse.

Jasmijn Brusse:
“Toen Pieter mij benaderde met het plan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, en dit vast wilde laten leggen, was ik natuurlijk ontzettend enthousiast! Samen bedachten we een plan in de vorm van een loveshoot, waar hij uiteindelijk op één knie zou gaan. Ondertussen bereidden Nathalie van Gift by Nature en haar team een prachtig gestylde lunch voor, en dit is het resultaat van een hele bijzondere middag. Zo dankbaar dat ik dit moment voor hen mocht vastleggen!”

Wellicht dat deze sessie voor de nodige inspiratie kan zorgen bij sommige heren.

Fotografie: Jasmijn Brusse | Bloemen & Styling: Gift by Nature | Styling & kalligrafie: Limerence Styling | Kalligrafie en bord: Just Because by Nan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue