Alicia van Stuijvenberg Fotografie

Fine Art Bruids- en Lifestyle fotograaf met liefde voor natuurlijk licht, schoonheid en mooie details.
www.aliciavanstuijvenberg.nl

Prijs vanaf
€ 1295,- voor 6 uur

Jullie trouwdag is een dag vol bijzondere gebeurtenissen. Intiem, verrassend, vol emotie en blijdschap. Het is mijn passie om samen iets moois te creëren zodat jullie nog lang deze mooie dag opnieuw kunnen beleven. Een waardevolle herinnering voor nu en voor later.

Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als licht, romantisch en tijdloos. Jullie liefde staat centraal en ik vind het mooi om deze zo puur mogelijk te vangen in mijn foto’s. Ik houd van liefdevolle ontspannen bruiloften, verse bloemen, zachte kleuren, een mooie styling en golden hour shoots.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten.

"Toen ik foto’s van Alicia bij een collega zag was ik meteen verkocht. Alicia heeft zowel onze loveshoot als onze bruiloft gefotografeerd. En wat zijn we ontzettend blij met het resultaat! Supermooie, romantische, natuurlijke en lichte foto’s, precies wat we zo mooi vinden!! Naast de prachtige foto’s (en album) zijn we ook echt heel enthousiast over Alicia als persoon. Lief, warm en ze stelt je altijd op je gemak. Binnenkort verwachten we een baby’tje en zien we haar weer voor onze newbornshoot."

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Alicia van Stuijvenberg
info@aliciavanstuijvenberg.nl
Zilvermeeuw 10
3263 BP Oud-Beijerland

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue