Dilani Schipper Fotografie & Vormgeving

“Capture the honesty of love and finding beauty in every moment.”
www.dilanischipper.nl

Prijs vanaf
€ 1095,- voor 6 uur

Gemiddelde uitgave
€ 1745,-

Fotograferen is voor mij het vangen van unieke verhalen en bijzondere momenten en deze te vormen tot waardevolle herinneringen. Liefde zit hem in de kleine dingen die je samen deelt. Ik vind het belangrijk om deze prachige momenten voor jullie vast te leggen en let op de details die jullie verhaal vertellen.

Mijn liefde voor natuurlijk licht maken de foto’s romantisch, tijdloos en eerlijk. Ik houd van een elegante en romantische stijl, maar ik kan evengoed genieten van een ongedwongen buitenbruiloft.

"Onze bruiloft is alweer een tijdje geleden en via de prachtige foto’s die Dilani heeft gemaakt genieten wij nog steeds volop! Ze heeft de sfeer van onze mooiste dag schitterend vastgelegd, een waardevol document!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Dilani Schipper
info@dilanischipper.nl
Professor Rankestraat 50a
9713 GG Groningen

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue