La Lettre

Design boutique voor fine art kalligrafie & wedding stationery
Instagram: La Lettre

Gemiddelde uitgave
van € 900 tot € 3000+

Foto: Sabine Nobbe

Bonjour Belle!

Houd je ook zo van classy details en zwijmel je weg bij handgeschept papier, goudfolie en lakzegels? Het liefst houd ik me de hele dag bezig met het ontwerpen van de mooiste stationery om een vreugdedansje te doen wanneer kalligrafie, illustratie en tekst bij elkaar komen voor de finishing touch.

Zeg nu zelf: hoe gaaf is het om te zien dat jullie trouwkaart écht jullie verhaal vertelt? Om die reden neem ik jullie van a tot z mee in het ontwerpproces, startend met een heerlijke cappuccino bij mij aan de keukentafel om jullie beter te leren kennen. Vervolgens toveren we alle soorten papier, eerdere ontwerpen en inkt op tafel om te kijken waar jullie allebei van gaan stralen. Of jullie nu kiezen voor wit handgeschept papier, moderne kalligrafie of een klassiek gouden handschrift: het wordt een ontwerp dat jullie verhaal vertelt!

Raak je verliefd op de stijl van La Lettre? Ik kijk er nu al naar uit om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

“Vanaf het eerste moment waarop ik de perfect gestylde en ontworpen weddingstationery van Geeske voorbij zag komen, wist ik: zíj gaat onze weddingstationery ontwerpen! En ik kan jullie ervan verzekeren dat ze alle verwachtingen overtreft! In een mum van tijd wist ze wat wij mooi vonden en onze reacties op haar schetsen waren dan ook nooit anders dan ‘AWESOME’! Bovendien denkt ze vol passie mee over de tafelstyling, verzorgt ze een handgeschreven welkomstbord…do I need to say more?”

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Geeske Kapenga
geeske@lalettrekalligrafie.nl
Langeweg 6
7315 CV Apeldoorn

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue