Laura de Roeck Photography

You are the love that came without warning, you had my heart before I could say no
www.lauraderoeck.com

Prijs vanaf
€ 1400,- voor 6 uur

Mijn liefde voor trouwfotografie is iets wat ik moeilijk vind om in woorden te vatten. Ik kan haast niet beschrijven hoe gelukkig ik word van het vertrouwen wat een bruidspaar mij geeft om hen zelf en hun naasten op hun allermooist vast te leggen.

Ik ben een liefhebber van zachte beelden, heldere kleuren en mooie details. Liefde, licht en de schoonheid en breekbaarheid van wereld om ons heen inspireren me. Dit alles zorgt ervoor dat ik me specialiseer in het vastleggen van romantische, intieme bruiloften met veel mooie momenten in de buitenlucht.

"Laura heeft haar veelzijdigheid en talent helemaal bewezen tijdens onze bruiloft, we zijn ontzettend blij met de foto’s en worden er iedere keer als we ze zien weer blij van. 100% aan te raden, in welke omgeving de bruiloft ook plaatsvindt!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Laura de Roeck
hello@lauraderoeck.com
Vivaldistraat 1
4561 VT Hulst

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Uitgelichte artikelen

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue