Laura van Rooij Bruidscouture

Ontwerpt met liefde en oog voor detail jouw op maat gemaakte droom bruidsjurk.
www.lauravanrooij.nl

Prijs vanaf
€ 1500,-

Gemiddelde uitgave
€ 2500,-

Foto: Nienke van Denderen Fotografie

Laura van Rooij Bruidscouture helpt jou bij het vinden van dé perfecte bruidsjurk. Met een flinke dosis passie, creativiteit en liefde voor het ambacht ontwerpt Laura haar stijlvolle en elegante bruidsjurken. Elke jurk wordt op maat gemaakt voor een unieke pasvorm die jou laat stralen tijdens de bruiloft.

De mooiste dag van je leven begint bij het vinden van die ene bruidsjurk. Met Laura van Rooij Bruidscouture kun jij het stralend middelpunt zijn op jouw grote dag. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

"Laura is een lieve rustige vrouw die samen met jou de mooiste jurk kan maken. Ze luistert goed naar je en kan iets maken wat helemaal bij je past. De pasmomenten waren om naar uit te kijken, de secuurheid waarmee ze alles maakt is bijzonder! Ze geeft je de ruimte als je dat nodig hebt, draagt ideeën aan waardoor het nog mooier en beter wordt. Niet is teveel voor Laura"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Laura van Rooij
laura@lauravanrooij.nl
Dommelstraat 7 B
5611CJ Eindhoven

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue