Leintjes Exclusief

Custom-made stationery for your loving moments
leintjes.nl/exclusief

Prijs vanaf
€2,-

 

Ik geloof in liefde en alle mooie dingen om ons heen, romantiek, puurheid, natuur, kleuren en mooie materialen. Ik geloof in het vertalen van jullie liefde naar een mooi ontwerp op papier dat tot leven komt, wat raakt en beroerd en weerspiegelen wie jullie zijn…

Gek ben ik op bloemen, watercolour, patronen en lettertypes! Mijn ontwerpen moeten voor mijzelf altijd voldoen aan een aantal steekwoorden; Puur, Fris, Romantisch & Sophisticated.

Super vind ik het om een concept uit te werken naar een totaalplan met mooie details waarbij alles klopt van trouwkaart tot aan seatingplan.

"Nogmaals dank voor alle moeite! We zijn erg blij hoe het drukwerk er allemaal uit ziet, de complimenten die we blijven ontvangen over de uitnodiging zijn echt super leuk en we kijken uit naar onze bruiloft!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marjolein Kleijwegt – van Emaus
exclusief@leintjes.nl
Veld-iep 30
2925 CW Krimpen aan den IJssel

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

  Wanneer je gaat trouwen is het een groot feest om dit kenbaar te maken aan je gasten. Met jullie ‘save the date’ kaart zet je gelijk een hele mooie toon voor het feest dat jullie gasten kunnen verwachten. Een van onze leveranciers – Marjolein van Leintjes Exclusief, maakt inmiddels al acht jaar prachtige stationery….

Read the Post

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue