Ouiyessi – Ceremonievormgever

This LOVE story will be your favourite one!
www.ouiyessi.nl

Prijs vanaf
€ 950,- 

Als je voelt dat het tijd is voor de volgende stap….
Laten we dan heel even terug gaan naar de momenten die jullie op dit punt hebben gebracht. Samen met jullie dierbaren staan we stil bij de mooie, indrukwekkende en ontroerende herinneringen die jullie gevormd hebben. Meer dan ooit weten jullie zeker dat deze Liefde gevierd mag worden met een fantastische persoonlijke ceremonie op jullie huwelijksdag. Een liefdesverhaal, over jullie twee, met datgene wat jullie verhaal kleurt. Met veel liefde schrijf en vertel ik dit verhaal en deel het tijdens een onvergetelijke ceremonie op jullie huwelijksdag. Last but not least zeggen jullie volmondig “JA!” tegen elkaar, wanneer ik jullie (voor de wet of ceremonieel) mag trouwen.

Vier jullie LIEFDE met het verhaal dat het waard is om verteld te worden.

Liefs,
Jessi

"Wow, wat was het fantastisch! Onze bruiloft was een magisch sprookje... We hebben de hele dag zoveel liefde gevoeld. Niet alleen tussen ons, maar ook liefde van iedereen die aanwezig was. Tijdens de ceremonie zijn zoveel lieve dingen gezegd. Jessi, jij hebt de ceremonie een gouden randje gegeven. Iedereen zijn of haar verhaal zo puur verteld... het was zo herkenbaar. We zijn je dankbaar voor de liefdevolle invulling van onze ceremonie en het vertellen van ons liefdesverhaal aan iedereen die ons dierbaar is!”

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Jessi Tuinman
info@ouiyessi.nl
Leerbroek

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue