The Beautiful Bride Shop

bruidsaccessoires, online, trouwaccessoires, haaraccessoires, decoratie, sluier, bruidsschoenen, bedankjes
www.beautifulbrideshop.nl

Prijs vanaf
€ 3,95 

Gemiddelde uitgave
€ 75,- 

 

The Beautiful Bride Shop is onderdeel van The Beautiful Bride Company, het grootste bedrijf op het gebied van bruidsstyling in zowel Nederland als België. The Beautiful Bride Company werd in 2007 opgericht werd een groot succes. Echter waren de klanten niet alleen geïnteresseerd in stylingdiensten, maar ook in het kopen van producten voor hun bruiloft. Om deze reden was het idee om The Beautiful Bride Shop te starten, als onderdeel van The Beautiful Bride Company, ontstaan. Uiteindelijk werd onze online webshop in 2014 opgericht. Ons kantoor van het bedrijf is gevestigd in Vlaardingen, Zuid-Holland in Nederland.

 

"Ik heb bij The Beautiful Bride Shop diverse artikelen besteld. Levering verliep snel, en bij het retourneren van artikelen was de service zeer goed! Een aanrader dus voor mooie bruidsaccessoires!" ~Melanie~

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Marianne Roza
info@beautifulbrideshop.nl
Olivier van Noortlaan 108
3133 AT Vlaardingen

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue