Wike Zijlstra Photography

So in love with capturing you in a timeless, romantic & glamorous way with a fine art approach!
www.wikezijlstraphotography.nl

Prijs vanaf
€1545,- voor 6 uur

Foto: Milou van Ham Fotografie

Mijn ziel wordt zó gelukkig van foto’s maken, een verhaal vertellen met lichte en romantische foto’s. Het verhaal van jullie grote dag waar jullie keer op keer weer met een glimlach en traan op terugkijken.

Ik vind het een enorme eer bruiloften te mogen fotograferen. Maar ik word het meest gelukkig als mijn koppel dat is! Oh, en wanneer ik giechelend achter mijn computer foto’s selecteer van emotionele momenten, een schaterlach en alle prachtige details. Daar houd ik van; die puntjes op de i zetten en jullie voorzien van foto’s van unieke momenten die zich maar één keer voordoen.

"Door onze engagement shoot in Parijs samen met Wike hadden we al een geweldige generale repetitie voor onze bruiloft gehad. De dag van onze bruiloft verliep soepel en Wike was flexibel qua tijd en planning en altijd aanwezig op de juiste momenten. En daarnaast fotografeerde ze zowel ons als onze gasten zoals we écht zijn. We zijn enorm blij met onze foto’s en het geeft zo mooi en natuurlijk weer hoe we hebben genoten van onze dag. Daarnaast zijn de manieren waarop Wike extra aandacht besteed aan details zoals het aanleveren van tips vóór de bruiloft en na de bruiloft doormiddel van kleine presentjes echt geweldig. Bijvoorbeeld het moment waarop onze foto’s op een super chique usb stick bezorgd werden, echt een feestje!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Wike Zijlstra
hi@wikezijlstraphotography.nl
Bijdorplaan 197
2713 SW Zoetermeer

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue