Something blue op jouw bruiloft

Something old, something new, something borrowed, something blue. Wie kent deze traditie niet? Een traditie waarbij de bruid iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws krijgt. Voor het blauwe kiezen veel bruiden er voor om een kousenband te dragen waarin blauw is verwerkt. Helaas zakken ze nog wel eens af of kun je je er ongemakkelijk bij voelen. Daarom geven wij jou 5 ideeen hoe jij  op een moderne manier something blue in je bruiloft kunt verwerken!

  1. Blauw in je sieraden

Verwerk koninklijk blauw in je sieraden. Het geeft jou direct een tijdloze, chique look. Wat vind jij van deze prachtige ring met een blauwe steen? We like!

Something blue op jouw bruiloft

Foto: Alexandra Vonk

  1. Een blauwe jurk

Vergeet maagdelijk wit en trouw in een prachtige blauw grijze trouwjurk? Hoe mooi is deze trouwjurk van het merk Truvelle? Zeker als je ook nog eens een strand bruiloft hebt. Psst, deze prachtige trouwjurk is ook in Nederland te koop bij onze Dusty Blue leverancier Modern Romance in Hilversum!

Something Blue op je bruiloft

Foto: Alexandra Vonk

 

  1. Borduur je trouwdatum en initialen in je trouwjurk

Vind je een blauwe trouwjurk net iets too much en wil je het iets subtieler hebben? Dat kan! Laat dan je initialen of je trouwdatum borduren in blauw garen in de binnenkant van je trouwjurk.

 

  1. Blauwe trouwschoenen

Hoe prachtig zijn deze trouwschoenen van het merk Bella Belle shoes? Subtiel bewerkt met een vleugje blauw.

Something Blue op jouw bruiloft

Foto: Laura Gordon

 

  1. Blauwe getting ready robes

Tijdens jouw getting ready wil jij al shinen, ja, ook zonder make up. Het handigste is om een robe aan te doen zodat je later niks over je hoofd hoeft uit te trekken nadat je haar en make up gedaan zijn. Kies voor een blauwe robe als jouw something blue.

Wij zijn benieuwd of jij tradities verwerkt in jouw bruiloft. Zo ja?  Hoe ga jij something blue in jouw bruiloft verwerken? Wij horen het graag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue