Styled shoot White Simplicity

Studio 13, een perfect leeg canvas voor een ‘White Simplicity’ shoot. Elegantie en rust in hartje Amsterdam. Geen harde kleuren of gigantische boeketten, maar de prachtige eenvoud van natuurlijke schoonheid, die is terug te zien in de modellen, de jurken en de styling.

Nicole Drège Hair & Make-up heeft de schoonheid van de modellen geaccentueerd door natuurlijke make-up te gebruiken. Zij laat zien dat less definitely more is! Hairdo’s die je in het dagelijks leven ook kunt dragen. Een mooie updo, je haren los, of juist een opgestoken vlecht. Het hoeft allemaal niet te strak en er zijn geen regels. Draag waar jij je comfortabel bij voelt!


De fashionstyling was in handen van Cillie Rigters, die een prachtige combinatie van stoer en elegant heeft neergezet. En dan de jurken… Flowy stoffen, die soepel om het lichaam vallen. De combinatie met de bikerboots en de leren jasjes… Wij zijn fan! Ook een perfecte oplossing voor slecht weer.

De elegante stijl van de shoot komt ook terug in de tafel. Goud, zwart en white-on-white vormen de perfecte combinatie. De centerpiece van Edenique Floral Design laat zien dat je niet 50 verschillende bloemen nodig hebt om een interessant tafelstuk neer te zetten. De styling in combinatie met de gekalligrafeerde menu’s en naamkaartjes maken de tafel compleet.

Fotografie Melike Dogenbas | MUAH Nicole Drege hair & make-up | Bloemen Edénique Floral Design | Jurken Wild at Heart Bridal | Taart Sugarlips Cakes | Sieraden Vedder & Vedder | Kalligrafie Sorro | Locatie Studio 13Tafelstyling Charlotte Horjus | Styling Cillie Rigters

Bridal shoot Nicole Drège studio 13 Amsterdam from ufukgram on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue