Trouwbeurs Engaged editie oktober 2018

Engaged, een trouwbeurs die anders is dan alle andere trouwbeurzen. Dit weekend kunnen alle bride-to-be’s heerlijke inspiratie op doen op het gebied van trouwen en direct super leuke bruidsleveranciers ontmoeten. Alle leveranciers zijn geselecteerd en staan voor echt vakmanschap. De beurs engaged houdt van interactie en daarom kun je naast de vele workshops ook lezingen volgen. Kijk op hun site voor het gehele programma!

Omdat er ook een aantal Dusty Blue leveranciers stonden gingen wij vandaag een kijkje nemen op de beurs in de Cruise terminal in Rotterdam. En, mocht je nog geen plannen hebben voor dit weekend, wij raden je aan om dan zeker een kijkje te nemen en wie weet vind jij hier wel jouw top team aan leveranciers die jouw bruiloft onvergetelijk maken. Engaged, 13 en 14 oktober 2018 in de Cruise terminal in Rotterdam.

De volgende dusty blue leveranciers kun je vinden op deze beurs dit weekend:

Pen to Paper

Dilani Schipper:

Ouiyessi:

The Beautiful Bride Company:

Sabine Nobbe Fotografie:

Sugarlips Cakes:

True Love Trouwt:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue