Trouwen op een chateau in Frankrijk

Op anderhalf uur rijden van Parijs, midden op het Franse platteland vind je Chateau de Bouthonvilliers. Een schitterende plek, waarvan ons fine art hart een sprongetje maakt. Dit chateau in Frankrijk is de elegantie zelve en is een droomplek om een fine art bruiloft te organiseren. De erfgenamen van de originele bewoners zijn nog steeds eigenaren, wat extra charme brengt. Gelegen in de Loire-regio, hoef je om goede wijnen op jullie bruiloft bovendien ook zéker niet verlegen te zitten!

Trouwen in de zachte avondzon

Iedere avond is dit chateau in Frankrijk gehuld in zacht, warm, goudkleurig avondlicht. Ook de omgeving is uiterst charmant, met leuke kleine steden vol Franse cultuur en geschiedenis. De gasten van jullie bruiloft kunnen zich dus zeker een (lang) weekend vermaken tijdens jullie destination wedding in Frankrijk.

Trouwen op chateau de Bouthonvilliers in Frankrijk

De 16e & 18e eeuwse, symmetrische architectuur en Brits aandoende tuinen (of is het de invloed van Versailles?) van dit Franse chateau creëren een prachtige sfeer die het erg goed doet op analoge fine-art trouwfoto’s. Het is niet voor niets benoemd tot historisch monument. Op het uitgebreide landgoed vind je bovendien een kleine kapel, dat oorspronkelijk (het werd gebouwd in de 16e eeuw) een soort duiventil of vogelkooi was.

Hier willen we toch allemaal wel onze bruiloft vieren? Tijdens een fine art workshop van de twee internationale analoog fotografen, Jen Huang en Kurt Boomer, legde Dusty Blue leverancier Gert Huygaerts deze intieme en rustgevende beelden vast. Als je hart hier net zo blij van wordt als dat van ons – dan zit je helemaal goed met het vinden van de juiste leveranciers voor jullie trouwdag bij Dusty Blue! En nog een extra reden om weer even lekker rond te snuffelen op de leverancierpagina’s.

Fotografie Gert Huygaerts Photography | Styling Ginny Au | Florals Gert with the guidance of Amy Merrick | Gown Alexandra Grecco | Venue Chateau De Bouthonvilliers | Hair and Make-up Chiali Meng Artistry | Silk Ribbon Frou Frou Chic | Stationery Written Word Calligraphy | Film Lab Carmencita Film Lab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue