Trouwen in de Broerekerk in Friesland

Wat een heerlijke inspiratieshoot kunnen wij vandaag weer met jullie delen! Prachtige styling op een geweldige locatie met top leveranciers, waaronder een aantal Dusty Blue leveranciers. Inspiratie om te trouwen in de Broerekerk in Friesland. Ja zeker, ook het hoge noorden van ons land heeft absoluut prachtige plekken om te trouwen.

Wij ontvingen deze bruiloftsinspiratie van Fine art fotografe en Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra.

Trouwen in Friesland

Wike:

“Sinds ik in de Randstad woon ben ik Friesland, waar ik geboren en getogen ben, nog meer gaan waarderen! Extra veel waarde had het voor mij dan ook om deze shoot in Bolsward te doen, in de Broerekerk. Niet alleen omdat het in Friesland staat, maar ook zeker om de schoonheid van de kerk. Het heeft de sfeer van een mooi, oud, bouwwerk maar met een lichtinval van een locatie die (bijna) speciaal ontworpen lijkt te zijn voor fotografen. Door het open dak, wat bedekt is met glas, is er ultiem licht aanwezig! Na een brand in 1980, waren ze genoodzaakt om dit te doen.

Ik heb doorgeborduurd op de kleuren van de kerk en me daarbij laten inspireren door Parijs. Ik vond de gelijkenis zitten in de prachtige beige stenen, wat daarom de hoofdkleur geworden is. Aangesterkt met goud voor de Parijse richness, wit, groen en een klassieke touch zwart.

De kerk is helemaal leeg, wat betekend dat je volledig je eigen stijl kan bepalen wanneer je dit zou laten stylen voor een bruiloft. Het is een blank canvas met onwijs veel sfeer en het heeft niet heel veel nodig om dit tot een prachtige locatie te maken voor je trouwdag.

Dusty Blue leverancier Pen to Paper heeft de sfeer van de kerk verwerkt in de stationery, zoals de prachtige ramen. En vergeet niet de prachtige jurk van Dusty Blue leverancier Modern Romance, wat echt een plaatje is!”

Geniet van de prachtige beelden en pin er maar op los!!

Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in FrieslandTrouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in FrieslandTrouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland

Team:

Photography, concept & organization : Wike Zijsltra | Floral design: The Bridal Blush | Gown: Modern Romance | Hair & Mua: Blushing bride | Suit: Rietbergh | Stationery & Ribbon: Pen to Paper | Earrings & Shoes: Say Yes To the Dress | Ringbox: Amonie | Cake: Frederika’s taarten | Models: Brenda & Sander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue