Anniversary shoot in Parijs

Paris is always a good idea! En dat is precies wat Maggie dacht toen zij contact opnam met Michelle Wever Photography. Maggie is één jaar geleden getrouwd met haar liefde Alex in Arizona, waar zij wonen. Zij hebben elkaar op de eerste dag van college ontmoet. Ze woonden in hetzelfde appartementen complex, zagen elkaar op de eerste dag en het was liefde op het eerste gezicht. Om deze anniversary te vieren wilden ze graag naar Parijs en daar direct een love shoot doen. Maggie mailde Michelle met haar wensen (romantisch en flowy) waarna het hart van Michelle een sprongetje maakte. Yes please!

Op 10 augustus was het zo ver. Michelle ontmoette Alex en Maggie om 7 uur in de ochtend (!) bij Trocadero. Op die tijd had Parijs het mooiste licht en was het nog rustig genoeg om foto’s te maken bij onder andere de Eiffeltoren. Een love shoot hoeft helemaal niet lastig te zijn! Maggie’s jurk is van Asos, Alex droeg zijn eigen kleding.

Maggie over Alex: “He is the most selfless person I’ve ever met! He will go above and beyond to help anyone in need.He is also incredibly intelligent and talented. I have yet to find one thing that he is not good at or can’t solve.”. Alex over Maggie: “Maggie has an amazing work ethic and won’t stop until a task is done.”.

Can’t help falling in Love van Hailey Reinhardt is het favoriete liedje van Alex en Maggie. Zet ‘m op, pak een kop thee en geniet mee van de heerlijke foto’s.


Some people are so poor, all they have is money.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue