Hun eerste date vond plaats op Aruba

De liefde is mooi en kent geen grenzen. Wij, bij Dusty Blue, houden van romantische en bijzondere liefdesverhalen.
Zo ook het verhaal van Marjolein en Ayla.

Ayla en Marjolein hebben elkaar leren kennen via de datingsite Pepper. Helaas konden ze niet in real life daten omdat Ayla voor een bepaalde tijd op Aruba werkte en daar nog drie maanden zou zitten.

Na ongeveer anderhalve maand dagelijks contact te hebben via whatsappen, telefoneren en skypen, bleek er bij beide een gevoel te zijn ontstaan waar ze geen afstand van konden nemen. In de tussentijd was Marjolein haar studie aan het afronden in Nederland. Toen zij haar scriptie eenmaal had ingeleverd had ze anderhalve week vrij tot zij hem zou terugkrijgen en zou mogen verdedigen. Wat ging ze in de tussentijd doen? De gok wagen en naar Aruba vliegen of op safe spelen en wachten tot Ayla weer terug in Nederland zou zijn? Ze koos voor het eerste. Ze kocht een ticket en de volgende ochtend vloog ze al naar Aruba. Toen ze op Aruba was geland zag ze Ayla al in de verte staan wachten, met een grote mooie glimlach die Marjolein van alle foto’s herkende. Bij de eerste blik wisten de meiden al dat het goed zat.

Die week was enorm romantisch en voelde voor hen ook echt als een soort sprookje. Ayla nam Marjolein mee naar een aantal mooie plekjes op Aruba (de tropische stranden, Oranjestad, de school waar ze les gaf en het hondenasiel ) en ze leerde haar vrienden kennen.
Het meest bijzondere aan de week op Aruba was dat het voelde alsof ze elkaar al jaren kenden.

Op hun laatste avond gingen ze uit eten in het mega chique restaurant ‘Quinta del Carmen’. Dit restaurant zit gevestigd in een prachtige verlichte en romantische tuin achter een villa. Zo’n tuin die je herkent uit romantische films. Dat was dan ook de avond dat het officieel werd tussen hen.
Het duurde nog een maand voordat Ayla weer definitief naar Nederland zou komen.

Inmiddels al weer twee jaar een stel en ze hebben hun liefde laten vastleggen voor fotografe Malou von Baumhauer.

Geniet mee van de romantische en liefdevolle beelden!

Photographer: Malou von Baumhauer | Follow Ayla & Marjolein on: See it as a journey  | Stationery: Studio Blauw  | Runner: Adorn via Etsy | Ring box: Vintage via Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue