Red Velvet

Wauw, wat is deze engagement shoot anders dan anders en daarom juist zo tof. De rode jurk knalt van het beeldscherm! Enkele weken voor de shoot heeft het model Gülten de jurk gedragen tijdens haar eigen verlovingsfeest. De gedachte achter deze shoot – door fotografe Sabine Nobbe – is om fine art fotografie in andere culturen te introduceren. Zij is van mening dat een (trouw)jurk zeker niet altijd wit moet zijn en wij kunnen ons daar alleen maar bij aansluiten. Bij een Turkse verloving is een rode jurk echt traditie en daarom is deze shoot zo mooi geworden.

Fotografie: Sabine Nobbe Fotografie | Haar & make-up: Naomi Roepers Make-up Artist | Haar accessories: Fashion Hairaccessories | Bloemen: Gift By Nature

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue