Het wonder van nieuw leven

Wat een wonder is het wanneer je samen met de liefde van je leven een kind mag verwachten. Van niks, mag er een wonder in je buik groeien wat zich elke dag meer en meer ontwikkeld. De liefde die je ervaart voor je kinderen is iets unieks, niet te beschrijven moois. Een klein wonder die genen van jou en je man heeft – en daar weer zijn of haar eigen unieke persoontje door vormt.

Fine art fotograaf Milou van Ham legde dit mooie stel, Koen en Marleen, vast in deze spannende en fijne periode. We vroegen het stel naar welk aspect van het ouderschap ze het meest naar uitkeken.

‘Hmm moeilijke vraag, er is zo veel waar we ons op verheugen! We kijken uit naar het vormen van een gezinnetje, dat we haar in onze armen kunnen sluiten en de kleine geluksmomentjes, zoals een glimlachje op haar gezicht.’

Geniet mee van deze fijne, romantische beelden met een prachtig ondergaande zon!


Fotograaf Milou van Ham Fotografie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue