YOUR CHOICE: videograaf op je bruiloft?

De mooiste dag uit je leven wil je uiteraard graag laten vastleggen. Het meest voor de hand liggend is de keuze voor een trouwfotograaf, maar heb je ook nagedacht over een videograaf? Je trouwdag laten vastleggen in bewegend beeld is steeds meer in opkomst en is de perfecte aanvulling op de trouwfoto’s.

Extra dimensie

Een fotograaf legt de mooie momenten van de dag vast, een videograaf geeft een bewegende weergave van alle emoties en gebeurtenissen. Een video brengt een extra dimensie aan de fotoreportage en maakt dat je de emoties en momenten op een andere manier beleeft. Hoe gaaf is het als je de hoogtepunten van de dag ook nog eens terug kunt kijken in bewegend beeld? De geloften die je aan elkaar hebt voorgelezen, de emotionele speech die tijdens het diner is voorgedragen of de geweldige openingsdans waar je zo lang op geoefend hebt. Om dat allemaal nog eens terug te kunnen zien en luisteren geeft een extra dimensie aan jullie dag.

Herbeleving van jullie bruiloft

Als je een mooi album hebt laten maken van je foto’s is het heerlijk om nog eens terug te bladeren om de fijne momenten van toen weer opnieuw te beleven. Maar hoe tof is het om samen op de bank te ploffen, de video starten en de dag te bekijken vanuit een ander perspectief. Alle onvergetelijke momenten zie je weer terug en worden weer levendig. De muziek, de stemmen, alles komt weer boven en je beleeft deze mooie dag weer opnieuw.

Een video is daarentegen ook ideaal voor gasten die niet bij de bruiloft aanwezig konden zijn. Op deze manier hebben ze toch het idee dat ze er een beetje bij  zijn geweest!

Stijl videograaf bruiloft

Er zijn steeds meer videografen met verschillende technieken en stijlen die jullie dag in een toffe video kunnen uitbeelden. Wil je heel graag een videograaf inhuren en heb je al een fotograaf gekozen? Bekijk dan goed de stijl van de fotograaf en zorg ervoor dat je een videograaf kiest die hierbij past en een mooie aanvulling kan zijn op de foto’s. Op deze manier zorg je ervoor dat alles in één stijl vastgelegd wordt.

Huren jullie naast een fotograaf een videograaf in voor jullie trouwdag? Wij zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue