Voor de geloften

Yay! Je bent verloofd! Er komt nu zoveel op je af dat je wellicht vergeet te genieten van dit speciale moment! Bruiloftstyliste Wendy van Something borrowed something new, weet als geen ander dat bruiden zichzelf kunnen verliezen in alle keuzestress. Zij organiseerde met dat idee dan ook deze heerlijke gestylde fotoshoot waarin de bruid centraal staat en geniet van al dat moois gaat komen.

Wendy: “In een tijdgeest waar we geleefd worden, doen wat we moeten doen en de tijd soms volledig aan ons voorbij vliegt. Ik wilde met deze shoot stilstaan bij het voorgenieten van de reis naar het nieuwe avontuur. De start van een nieuw hoofdstuk, waar de brides-to-be soms al vanaf kleins af aan van dromen. De voorpret en reis ernaar toe is de helft van de beleving en het genot. Dus waarom niet heerlijk de tijd nemen, een mooie plek uitzoeken, jezelf omringen met alle kleine dingen waar je blij van wordt, om erbij stil te staan en volledig van te genieten.”

Deze fotoshoot waarin de bruid centraal staat vindt plaats op een prachtige historische locatie, een historische verborgen rooms-katholieke kerk uit 1751 die onlangs is omgebouwd tot een verbazingwekkende verborgen parel in het centrum van Amsterdam. Het is een zeer uniek, authentiek en exclusief appartement, het best bewaarde geheim van Amsterdam!

Neem zelf ook een kopje koffie en geniet mee van een heerlijk relax momentje met geweldige details!

voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften voor de trouwgeloften
voor de trouwgeloften

voor de trouwgeloften
voor de trouwgeloften
voor de trouwgeloften
voor de trouwgeloften

Vendors:

Planning & concept styling | Something Borrowed Something New 
Photography | Wit Photography 

Florist | Let Love Blossom

Jewelery | Liesbeth Busman Jewelery 

Bridal gowns + headpiece | Wild At Heart Bridal 

Stationery | La Lettre Kalligrafie 

Sweets | Sprinkles Bakery 

Beauty | The Wedding Chapter 

Beauty products | Skins Cosmetics 

Accessories + shoes | Gianvito Rossi via Something Borrowed Something New 

Model | Sharien Berends 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue