Vrijwilligersfunctie – Pinterest

Dusty Blue is hét nieuwe snelgroeiende inspiratie platform voor persoonlijke bruiloften met een classy touch. En we zijn opzoek naar jou!

 

Ben jij een echte Pinterest liefhebber en spendeer je het liefste zo veel mogelijk tijd op Pinterest én heb je een grote liefde voor de fine art stijl? Dan is deze vrijwilligersfunctie (met een hele fijne chocoladeachtige beloning als dank – don’t tell anyone else.. ;)) wellicht wat voor jou!

We zijn opzoek naar iemand die het heerlijk vind om fijne beelden te verzamelen en ons Pinterest account tot een echte bron van inspiratie te maken voor bruidsparen in Nederland en België.

Het gaat in eerste instantie voornamelijk om het vullen van het Pinterest account. We vermoeden dat je hier ca. één a twee dagdelen mee bezig zult zijn.

Wat voor ons van belang is, is dat je dezelfde stijl en visie voor ogen hebt. Om kans te maken op deze vrijwilligersfunctie ontvangen we graag een (Pinterest) moodboard met beelden waarvan jij denkt dat deze goed passen bij Dusty Blue. (Uiteraard met beelden die we zelf nog niet gepind hebben) Je kunt tot 11 september je deelname insturen naar hello@dustyblue.nl t.a.v. Elsa.

Nieuwsgierig naar de stijl waar wij naar opzoek zijn voor ons Pinterest board? >> www.pinterest.com/dustybluenl

xo

Foto Alexandra Vonk Photography

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue