Wanneer de liefde je raakt

Mijn hart smelt bij het zien van deze fijne beelden. De liefde tussen twee mensen is zo iets kostbaars, iets puurs. Twee unieke, eigen mensen – die samen hun leven willen delen. En zo ervaart dit lieve stel het zelf ook. Het nummer “I won’t give up” van Jason Mraz is dan ook hun favoriete nummer. “Waarom?” vroegen we ze. “Toen we net wat kregen werd dit liedje net een beetje een hit. Het past goed bij onze relatie; de twijfels in het begin soms, onze levens die zo verschillend zijn, wij zelf die zoveel verschillen van elkaar. Maar toch passen we perfect bij elkaar en vullen elkaar op een goede manier aan of liften elkaar op. Dit lied is echt ons lijfliedje geworden, als een soort rode draad door onze relatie.”

Zet het nummer aan en laat je meeslepen in de pure liefde van Wianda en Henk, gefotografeerd in Italië door de getalenteerde Raisa Zwart.

Fotograaf Raisa Zwart Photography | Ontwikkeling analoog Carmencita Film Lab  | Locatie Strand Puglia, Italië

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue