Wedding Eve planning & styling

Samen creëren wij Jullie unieke en persoonlijke huwelijksdag zodat het echt jullie droom dag wordt.

www.weddingeve.nl

Gemiddelde uitgave
€ 2800,- (exclusief styling)

Als weddingplanner doe ik niets liever dan jullie helpen bij het creëren van jullie gedroomde huwelijksdag. Het is mijn doel om jullie optimaal te laten genieten van zowel de voorbereiding als de huwelijksdag. Met kennis van de markt en een goed gevoel voor styling maak ik een design voor jullie huwelijksdag dat helemaal bij jullie past. Ik breng structuur in jullie trouwplannen zodat jullie met zo weinig mogelijk tijd en stress kunnen genieten van deze bijzondere periode. Ik werk graag nauw samen met mijn bruidsparen. Jullie liefde en verhalen zijn mijn inspiratiebron.

Wij besloten om Eveline als weddingplanner in te schakelen en hebben daar geen moment spijt van gehad. Tot onze huwelijksdag was alles perfect geregeld. Alles klopte en op de dag zelf…wow echt petje af voor Eveline en haar team. Voor iemand als ik die een control freak is, vond ik het lastig alles uit handen te geven. Maar het was het meer dan waard. Wij kunnen niet anders zeggen… GEWELDIG TOP! Wij raden Wedding Eve dan ook zeker aan!!!!

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Eveline J. Brand
info@weddingeve.nl
Singel 132
3311 PE Dordrecht

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue